Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wiky01

18. 6. 2011 17:11
Korespondence s ČT aneb proč to vůbec platíme ? ....

Pochopím, když mi neodpoví redakce komerční televize nebo její generální ředitel, proč mi však neodpovídá ta naše vaše televize veřejnoprávní? Do toho svého spotu Jsme česká televize si před to dejte ještě větu "Kašleme na Vás i na pravdu - jsme Česká televize."

Pro koho tady jste pane Janečku, když ignorujete jakoukoli korespondenci nebo formu protestu a ještě máte tu drzost si zakládat blog? Proč nereagujete alespoň zde, veřejně na blogu, to se bojíte říct svůj názor? Pak je mi Vás upřímě líto, protože se stáváte nástrojem, který tlumočí jen to, co je mu dovoleno. Vítejte tedy soudruhu Janečku, držiteli statusu quo!

:)))))))

0 0
možnosti
TV

t.varga

16. 5. 2011 9:11
bullshit

uvědomte si že prudíte.

příliš mnoho lidí vám platí příliš mnoho peněz než abyste tady nezávazně blogoval jako kterýkoli jiný.

nemáte sem co lízt, vysmahněte Rv

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 5. 2011 11:43
každý jiný národ by hrdý byl

ale u nás se najde opět početná skupina, co má potřebu si furt smolit do vlastního hnízda.

Mě imponuje, že státeček jako ČR disponuje týmem, který nesekal amíkům i rusákům.....a kašlu na to, že osobně hokej hrát neumím! Klidně budu dál řvát MY jsme hvězdy......a na remcaly s defektem ega kašlu.;-)

Ať žijou NAŠI kluci, ať dneska těm Švédům rosekaj pozadí.;-DR^

0 0
možnosti
K-MN2

Kubrt - milovník nálevu 2

12. 5. 2011 16:01
Mazáním nic na podstatě

znechucení nezměníte ..... Řeknu mu to klidně do oči, ale není jak a kudy .... Tahle vaše mazací hra na falešnou morálku je úsměvná.....

Soudruh Janeček podvodem několik let ve funkci je jen jeden z kamínků a důkazů, kde se v morálu naše společnost nachází .....

Přál bych tomu, kdo mě smazal absolvovat to, co jsem byl nucen absolvovat s tou partou já...... Janeček VEN !!! ČT v této podobě ZRU-SHIT !!!

Jako nedobrovolný plátce a okradený občan mám na takový názor plné právo !!! Fuj !!!

Co se týče strojeného češství a vlastenectví a hrdosti leda při sportu, to souhlasím - ale možná by se měl soudruh GŘ zamyslet, proč to tak je (a neřešit jen, že to tak je). Proč si valná část zfrustrovaného a znechuceného národa dělá radost aspoň při tom sportu .... Já mezi tyhle typy nepatřím, přestože si rád užiji to stržení atmosférou. Ale kdo chce hodnotit nějaké češství a hrdost či nehrdost druhých, měl by k tomu především sám mít morální kredit a čistý práh. GŘ Janeček jej nemá ani omylem .....

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

12. 5. 2011 13:30
je videt, pane Janecku

ze jste opravdu sportovni diletant, nebot byste musel vedet, ze "tihle kluci" nejsou proflakli zadnou aferou s modelkami (zrejme jste mel na mysli prostitutkami), ale ze jsou to zase jini kluci, kteri jdou i po prohranem zapase slavit narozeniny nejmenovaneho "kluka" a pozvou si k tomu jeste hejno lehkych dev.... jenze to byli fotbalisti, pane Janecku... placate tady nesmysly, nejprve si udelejte poradek v te "Vasi" CT a pak tady poucujte narod...Rv

0 0
možnosti
PK

gesslish

12. 5. 2011 13:14
nějak nechápu, ...

... co z toho jako vyplývá? 8-o

0 0
možnosti
S

samboush.com

12. 5. 2011 12:55
Ale ČR má plno dobrejch lidí

ve všech oborech. Jen u Vás v ČT o tom nevíte :-)

0 0
možnosti
JL

igna

12. 5. 2011 12:59
Re: Ale ČR má plno dobrejch lidí

nevědí, protože tam žádné takové nemají, sloužejí tomu humusu v parlamentu

0 0
možnosti
ZZ

Zdeněk76

12. 5. 2011 10:45
Ta národní hrdost

S článkem v zásadě beze zbytku souhlasím, neboť se neužírám vědomím, že autorovi cpu do chřtánu nehorázné výkupné, neboť TV nevlastním. včera jsem byl odpoledne venku, protože bylo krásné počasí a na procházku s rodinou jako dělané. A navíc - všude prázdno, nikde ani živáčka, jen tu ta tam nějaký ten nešťastník, který nevěděl, co se zrovna teď děje. Já to věděl a bylo mi to v celku jedno. Občasné výkřiky hysterického veselí a sportovní část rozhlasových zpráv mě informovaly o tom, jak to dopadlo. Krásně jsme se prošli lesem a u řeky s mým malým synkem krmili kačeny.

0 0
možnosti

oldiess

12. 5. 2011 10:59
Re: Ta národní hrdost

Jen Vašemu synkovi raději sám nikdy nevysvětlujte , co je to hysterie, aby nebyl jedno mimo. Ale na krmení kačen snad už nic nepokazíte, tak u toho můžete zůstat.;-D

0 0
možnosti
LM

Francais

12. 5. 2011 10:42
Proč tolik hořkosti?

Vážený pane řediteli,

se zájmem jsem si přečetl Váš článek. Míra jeho skepse mě ale překvapila.

Uchyluje-li se národ ke hrám, může to opravdu znamenat, že veřejnosti nabízený chléb je značně okoralý. Avšak sledovanost a popularita hokejového mistrovství nemusí znamenat, že by se veřejnost musela chtít povyšovat nad národy konkrétních protivníků pro nespokojenost se způsobem vlády.

Obecné nadšení pro úspěch národního hokejového týmu může značit, že většinová populace stále umí ocenit druhé pro jejich poctivou práci, odhodlání a dlouholeté odříkání, díky němuž se v tomto případě sportovci dostali na vrchol ve svém oboru. A to je pozitivní. Jedině díky smyslu pro fair-play lze překonat  momentální marasmus rozkrádání a korupce v ČR, včetně shánčení psacích potřeb na služebních cestách.   

Jakožto Čech žijící v zahraničí také fandím a jsem rád, když se příslušníci malého národa dokáží prosadit čistým a elegantním stylem. Přeji Vám nadhled a úspěch ve Vaší důležité práci. 

0 0
možnosti
1

102030abc

12. 5. 2011 10:49
Re: Proč tolik hořkosti?

R^R^přesné a trefné. Hořkost pana Janečka je asi z toho, že on sám nic neokdázal odříkáním a pracovitostí..ale díky konexím atd. Obdivuju lidi jako Jágr, kteří se z ničeho vypracovali na světovou špičku a líbí se jejich styl hry. Líbí se mi, že ať už náš tým vyhrál nebo prohrál..nemluvilo se o něm po turnajích jako o těch co sekaj protihráče do zápěstí a rozbíjej někmu hlavu nebo nos pěstí atd. A jestliže někdo za dodržení fair play vyhraje podle pravidel a porazí všechny soupeře v řadě, tak to naopak dává lidem dobrý příklad, že tma kde platí pravidla se dá uspět fér a že pravidla a čestnost mají svuj význam!

0 0
možnosti
1

102030abc

12. 5. 2011 10:35
Vážený pane Janečku

Vážený pane Janečku, nečekám, že budete číst reakce. Ale od Vás to fakt sedí. Jste šéfem úplně zbytečné parazitní instituce. Máte zákonem zajištěný přísun peněz a nemusíte o ně bojovat na trhu, jako všichni ostatní. Dostáváte odměny za to, že se Vám povedlo TV nezadlužit a držíte rozpočet. A vyřvávate do světa kraviny, jako že by se měla platit daň z Internetu, když už jste ho zamořili taky svojí "produkcí". Kdyby bylo možné zrušit ČT, prodat, privatizovat..nebo z ní nechat jen jeden kanál (to by asi byl rozumný kompromis), tak já sem všema dvaceti pro. Takže máte sice pravdu, ale zrovna vy patříte k té části, která je naší společnosti úplně na nic. A vedete instituci, která je taky na nic a berete za to peníze, které na které jste si nevydělal. Ten Hokejista v NHL si na ty svoje modelky a prostitutky vydělává.Nedává mu ty peníze stát a ani je namá z nějaké skryté daně typu "poplatek za TV". A proto..je i to jedno.Ať se maj dobře klucí a přeju jim zlato.Hrajou jako hokejoví bozi....

0 0
možnosti
K-MN2

Kubrt - milovník nálevu 2

12. 5. 2011 16:02
Re: Vážený pane Janečku

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS